Ju njoftojme se zyrja kryesore me adrese 12 Qershori 61/A do te jete e hapur nga ora 8:00-18:00 ndersa zyrja Sheshi i Lidhjes 1/A (Bajrakli) nga ora 9:00-20:00. Tel: +383 44 217 401, +383 45 664 111, Fix: +383 29 226 531, Fax: +383 29 226 532; Administrata: +383 45 699 466, Adresa: 12 Qershori 61/A 20000 Prizren

FIBER INTERNET & IPTV

Telcommunications operon me teknologjinë më të fundit dhe me rrjetin më cilësor në treg duke përdorur teknologjinë FIBER dhe gjithashtu ofron shërbime të televizionit digjital IPTV duke përdorur Amiko Linux LX800.

OFERTA SEZONALE

Telcomm vjen me pakot duo (TV + Internet) për zotni dhe marakli me internetin më të shpejtë në Kosovë.

Zotni pako 1 muaj 16.90 €

  Me pakon duo për marakli pako 1 muaj përfitoni: 1 Amiko Linux LX800 smartbox resiver me mbi 200 kanale televizive 200 megabit internet
Më shumë

Zotni pako 3 muaj 48.00 €

  Me pakon duo për zotni përfitoni: 1 Amiko Linux LX800 smartbox resiver me mbi 200 kanale televizive 100 megabit internet
Më shumë

Zotni pako 6 muaj 90.00 €

  Me pakon duo për marakli pako 6 muaj përfitoni: 1 Amiko Linux LX800 smartbox resiver me mbi 200 kanale televizive 200 megabit internet
Më shumë

Zotni pako 1 vjetore 175.00 €

  Me pakon duo për marakli pako 1 vjetore përfitoni: 1 Amiko Linux LX800 smartbox resiver me mbi 200 kanale televizive 200 megabit internet 1 muaj gratis
Më shumë

PAKO DUO MARAKLI ME 2 RESIVERA

Marakli pako 1 muaj 21.90 €

  Me pakon duo për zotni përfitoni: 2 Amiko Linux LX800 smartbox resiver me mbi 200 kanale televizive 200 megabit internet
Më shumë

Marakli pako 6 muaj 120.00 €

  Me pakon duo për zotni përfitoni: 2 Amiko Linux LX800 smartbox resiver me mbi 200 kanale televizive 200 megabit internet
Më shumë

PAKO INTERNET

Pasi që shumëçka varet nga shpejtësia dhe kapaciteti i rrjetit të internetit të një biznesi, ju duhet të kërkoni më të mirën. Qoftë rritje e një baze të dhënash apo një riparim kapital i infrastrukturës, kualiteti i kabllos që përdoret do të përcaktoj sasinë e të dhënave që do të transmetohen shpejt dhe sigurt. Telcommunications ka nderin që t’ju ofroj prodhuesit më të njohur të kabllove me fije të bakrit dhe fije optike.

Fiber Internet 1 muaj Pako 13.90 €

  Telcommunications ju sjell një ofertë tejet të dobishëm për një shumë të arsyetueshëm. INTERNET PAKO 1!
Më shumë

Fiber Internet 1 muaj Pako 16.90 €

  Telcommunications ju sjell një ofertë tejet të dobishëm për një shumë të arsyetueshëm. INTERNET PAKO 2!
Më shumë

Fiber Internet 3 muaj Pako 39.00 €

  Telcommunications ju sjell një ofertë tejet të dobishëm për një shumë të arsyetueshëm. Fiber İnternet 3muaj Pako!
Më shumë

Fiber Internet 6 muaj Pako 75.00 €

  Telcommunications ju sjell një ofertë tejet të dobishëm për një shumë të arsyetueshëm. Fiber İnternet 6muaj Pako!
Më shumë